ES | EN | FR | EU

  Pintxoak

La Parada jatetxean pintxo mota asko ditugu eta egunero berritzen ditugu. Pintxo tradizionalak zein ezkur-urdaiazpiko iberikoko ogitarteko txiki-txikiak edo Bermeoko atunezkoak bertoko elikagaiekin egindakoak. Hain tradizionalak ez diren pintxoak ere aurkituko dituzu, gure sukaldariburu berritzaileek sortuak.

Tortilla mota asko dauzkagu, baserriko arrautzekin egindakoak, pintxoak bezala etengabe aldatzen ditugunak eta hoztutako ogitarteko anitzak hobeto kontserba daitezen, elikagai freskoekin egindakoak.

Bilbaoko La Paradan tarta, etxean egindako magdalenak eta puri-purian dauden cupcakes direlakoak aurki ditzakezue gosarian edo askarian gozatzeko edo zeozer goxoa jateko nahia asetzeko on-onak diren etxeko goxokiekin.

Hauexek dira gure ohiko pintxo batzuk

Imagen

Labean egindako txanpiñoia gazta parmesanoarekin eta berenjena gainean

Imagen

Perretxiko eta ganba tortilla

Imagen

Foiea jelea goxoekin plantxan egindako txanpiñoien gainean

Imagen

Ezkur-urdaiazpiko iberiko ogitarteko txikia piper berdearekin

Imagen

Txipiroi burruntzia tipula karamelizatuarekin

Imagen

Barazkien tenpura onddoen gainean

Imagen

Olagarro burruntzia piperrautsarekin eta arbequinako olioarekin

Imagen

Etxeko kroketak ezkur urdaiazpiko iberiko gainean

Imagen

Gure barrako pintxoak